Met Sproet in de media

Interviews & publicaties

sproet online

Interview met Radar

In interview met Radar mocht ik vertellen over de hoeveelheid 'foute' cosmetica producten die tegenwoordig verkocht worden.
Het hele interview met Radar lees je hier: Veel ‘foute’ producten in cosmetica schappen. Hoe zit dat?

sproet online

Interview met LINDA.nl

Michelle van der Molen, journalist bij LINDA.nl, vroeg mij of ik wat meer kon vertellen over acne bij volwassenen. Ook wel acne tarda genoemd. En of ik nog tips had. Je leest het hele interview met LINDA.nl lees je hier: Acne voor volwassenen: wat is het en wat kun je hier iets tegen doen?
Sproet Miljuschka magazine

Miljuschka Magazine

Ik kreeg plots allemaal berichtjes dat SPROET in het nieuwe blad van Miljuschka wordt genoemd als Instagram volg tip. Wauw, hoe leuk is dat?! Ik heb het blad natuurlijk meteen besteld, mijlpaal! Je leest het korte, maar krachtige haha, stukje over Sproet hier

Interview sproet online knappe koppen

Knappekoppen

Knappekoppen heeft niets te maken met het hebben van een knappe kop. Het bedrijf helpt en motiveert starters en studenten in het begin van hun carrière. En interviewt starters die een eigen bedrijfje zijn begonnen. Je leest het interview met Knappekoppen hier: De Sproet(en) van Luus!

sproet online

Interview met Radar 

Radar vroeg mij of ik wat meer kon vertellen over cosmetische ingrediënten. En dan in het specifiek, welke ingrediënten goed zijn om te smeren. En welke je beter kunt vermijden. Je leest het hele interview met Radar hier: Cosmeticaproduct kopen? Vermijd deze ingrediënten! 
Het kan wel

Interview met HetkanWEL.nl

Carlijn Assink, journalist en documentaire maker, vroeg mij waar je als consument op kan letten bij het aanschaffen van natuurlijke cosmetica. Je leest het hele interview hier: Huidtherapeut Luus vertelt wat écht werkt voor je huid (en wat niet) en of natuurlijk altijd beter is.
interview luus van eck

LINDA. meiden

Gaby van LINDA. meiden vroeg mij of ik tips kon geven over zonnebrand en make-up. Smeer je zonnebrand onder je make-up? Of juist eroverheen? En hoe werkt het met bijsmeren? Je leest het hele interview hier: Regelmatig zonnebrand smeren als je make-up draagt: hoe dan?

krant sproetonline

Nieuwsblad

Journalist Anne Wilmink vroeg mij of ik twee herfstspecials wilde schrijven voor in De Puttenaer, Wijksnieuws en de Barneveldsekrant. Met daarin cosmetica tips voor de herfst. Je leest beide stukken hier: Blijven zorgen voor je huid en Ik wil de zin en onzin van cosmetica belichten.

interview bacterien in je creme

Gezondnu magazine

In een interview met Journalist Malou Godet mocht ik mijn visie delen over de toevoeging van probiotica, oftewel levende bacteriën, in cosmetica. Werken dit soort cremes wel? Of moet je de beloftes met een korreltje zout nemen? Het hele interview lees je hier: Bacteriën in je crème?

interview sproetonline

Jan Magazine

In interview met Renee Prenger, journalist van Jan Magazine, mocht ik wat vertellen over zonnebrandcrèmes. En dan vooral; waar kun je op letten bij de aanschaf van een zonnebrandcrème? Het hele interview lees je hier: Let op deze ingrediënten bij het kopen van zonnebrandcrème.

interview sproetonline

Interview met LINDA 

In interview met Maaike Kooijman, journalist van o.a. LINDA, mocht ik wat vertellen over muggenbulten. Waarom jeuken deze bulten zo? En wat kun je het beste tegen deze jeuk doen? Het hele interview lees je hier: Nee, niet krabben - dit doe je wel tegen jeukende muggenbulten

Even kletsen?

Ik heb altijd zin om over de huid, en huidverzorging, te praten. Of naja, bijna altijd. En sta daarom zeker open voor het geven van huid gerelateerde interviews.

Volg Sproet op Instagram!

sproetonline instagram