Check jouw cosmetica in 4 stappen! (PDF bestand)

Sproetgekeurd hand-out

Ik krijg regelmatig de vraag of ik een lijst online kan zetten met daarin cosmetische ingrediënten die ik afraad. Dit zijn er alleen behoorlijk veel en als je cosmetica producten goed wilt beoordelen komt er (helaas) meer bij kijken dan alleen de ingrediëntenlijst. 


Toch kun je de kans op een goede aankoop weldegelijk vergroten door op een aantal algemene punten te letten. In mijn hand-out laat ik er vier zien. Dit geeft geen 100% garantie op een goed product, maar verkleint wel de kans op de 'slecht' product.


Om een voorbeeld te geven: stel je krijgt in de winkel een bepaald product geadviseerd en checkt deze vervolgens zelf op basis van de vier stappen uit mijn hand-out. De kans is dan best groot dat het product hier niet aan voldoet en je het (naar mijn mening) beter kunt laten staan. Op die manier bespaar je geld (en je huid!😜)  


"Mijn doel van deze hand-out is om in grote lijnen uit te leggen waar je op kunt letten bij het kopen van cosmetica. Om zo de kans op een goede aankoop te vergroten!"