Rug van vrouw

Over SPROET

"Een grote interesse voor de huid, en een nog grotere

passie om mensen hiermee te helpen"

Even voorstellen
Missie
Rug van vrouw

Even voorstellen

Mijn naam is Luus, inmiddels een aantal jaar afgestudeerd als huidtherapeute. Mijn haat-liefdeverhouding met de huid begon al ver voor de start van mijn studie. Namelijk: meer dan 25 jaar geleden. Toen werd ik elf weken te vroeg geboren, zonder ontwikkelde huid. Een geboren expert als het gaat om huidkwaaltjes. Netelroos, acne, cosmetica allergieën, zonneallergie, ik kan ze allemaal afvinken.


Gelukkig vind ik het leuk om mij te verdiepen in deze huidproblemen. Specifiek: het oplossen ervan. Inmiddels heb ik al veel kennis opgedaan en dit wil ik graag met jullie delen. Daarom ben ik SPROET begonnen. Met deze website hoop ik anderen te kunnen helpen met hun huidproblemen. Door middel van professioneel, maar vooral eerlijk huidadvies.

Luus van Eck, Huidtherapeut (BSc) 

Missie

SPROET is er voor iedereen die kampt met huidklachten. Maar ook voor mensen die wat extra informatie willen over allerlei zaken rondom je huidverzorging. Denk hierbij aan vragen als: waar let ik op bij het kopen van cosmetica producten? Welke zonnebrand kan ik het beste gebruiken? Wat kan ik doen om mijn huidveroudering te vertragen? Allerlei huidgerelateerde onderwerpen.


Wat SPROET uniek maakt, is dat alle adviezen geschreven zijn door een gediplomeerd huidtherapeut. In tegenstelling tot veel andere cosmetica bedrijven schrijf ik mijn adviezen vanuit professioneel oogpunt, in plaats van commercieel oogpunt. Je kunt er daarom vanuit gaan dat alle adviezen 100% eerlijk zijn. Ik heb het idee dat hier behoefte aan is. Want volgens mij zien veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer, wat betreft onze huidverzorging. Hier brengt Sproet verandering in! En last but not least  de adviezen zijn 100% gratis! 

  • Geschreven door een gediplomeerd huidtherapeut
  • Productadvies vanuit professioneel oogpunt
  • Helemaal gratis
  • Eerlijk huid en product advies

Wat vind je op deze website?

Huidproblemen

Huidproblemen

Hoe heet mijn huidprobleem? En wat kan er tegen doen? Je leest het hier! 

Productadvies

Productadvies

Een 100% eerlijk productadvies voor jouw huidtype.

Contact

Contact

Vragen, opmerkingen of samenwerken? Stuur mij een berichtje!

arrow_drop_up arrow_drop_down