Gelukt!­čÄł

Binnen een paar minuten ontvang je de hand-out in je mail! Tijd om je innerlijke beauty-expert naar boven te halen ­čśť en te ontdekken wat er ├ęcht in jouw producten zit. Succes! 


sproetonline productadvies

Gratis productadvies

Voor ieder huidtype een advies op maat

Inmiddels heb ik voor verschillende huidtypes een productadvies online gezet, waarin ik stap voor stap voorbeelden geef van goede cosmetica producten. Ik ben niet gebonden aan een merk, dus de adviezen zijn 100% eerlijk, onafhankelijk ├ęn natuurlijk gratis! 
beste anti rimpel creme mannen

Mijn favorieten

Wat zijn de beste huidproducten van dit moment?

Ieder cosmetica merk belooft de beste producten te kopen. Toch is dit lang niet altijd het geval. Daarom heb ik voor iedere productcategorie (reinigers, dagcr├Ęmes, serums etc.) mijn favoriete producten op een rijtje gezet!


psoriasis vulgaris

Huidproblemen

Blogs over verschillende huidklachten
Hoe heet mijn huidprobleem? Wat zijn de symptomen? Hoe ontstaat de huidklacht? En nog belangrijker, hoe kom ik er in vredesnaam weer vanaf? Over de meest voorkomende huidproblemen heb ik een blog geschreven, waarin ik er alles over vertel plus mijn tips geef!