Hoppa, je berichtje is verzonden! 

Dat ging makkelijk toch? Ik probeer je bericht binnen twee werkdagen te antwoorden (vaak komen mijn mails in de spam).  Tot die tijd kun je mijn tips en adviezen ook altijd volgen op Instagram: @Sproetonline of op de pagina's hieronder.

sproetonline productadvies

Gratis product advies

Voor ieder huidtype een advies op maat

Inmiddels heb ik voor veel verschillende huidtypes een product advies online gezet, waarin ik stap voor stap een aantal voorbeelden van goede cosmetica producten geef. Ik ben niet verbonden aan een merk, dus de adviezen zijn 100% eerlijk, onafhankelijk en gratis! 
sproetonline review

Cosmetica reviews

Welke merken kun je beter niet smeren?

Iedere maand review ik een aantal cosmetica merken.  Ik bekijk de verpakking, beoordeel de ingrediëntenlijsten en check of de producten hun beloftes waar kunnen maken. Komt een product slecht uit de test? Dan geef ik je vaak meteen ook een goed alternatief!

psoriasis vulgaris

Huidproblemen

Blogs over verschillende huidklachten
Hoe heet mijn huidprobleem? Wat is de oorzaak van deze huidklacht? Hoe kom ik er in vredesnaam weer vanaf? Wat kan ik smeren om de klachten te verminderen? Welke behandelmogelijkheden zijn er? Je leest het allemaal op mijn blog pagina over huidproblemen!